Bag Bloggen

fredag den 17. juli 2015

5 tips til at få sundt hår


1. Undgå varmeapparater
Hvis du gerne vil skåne dit hår, så prøv at lade være med at glatte og føntørre dit hår for meget. Selvfølelig kan man ikke undgå at skulle bruge varme til at style sit hår, men prøv at lad være med at bruge det for meget da det skader og slider dit hår og dine spidser rigtig meget. Når du f.eks har været i bad så lad dit hår lufttørre, i stedet for at tørre det med en føntørrer. Hvis du en dag skal bruge varme til at style dit hår, så brug en god heat protection spray, vi kan anbefale TRESemmés Heat Defence Styling Spray, som er et rigtig godt produkt, med en pris som er til at overskue. Du kan købe den i matas til 90 kr HER

2. Brug hårkur
En ting der er rigtig godt for dit hår, er at bruge en god hårkur 1-2 gange om ugen. Husk især at fokusere på dine spidser når du tager hårkur i dit hår da det er spidserne der er mest udsatte og hurtigst bliver slidt. Selvom der står at den skal sidde i f.eks. 15 minutter, så vil du få mere gavn af kuren ved at have den siddende i flere timer og gerne over natten(Hvis du self. har tid).  Et godt alternativ til en hårkur er kokosolie. Det eneste du skal gøre er at smelte noget kokosolie og tage det i håret og lade det sidde i en time eller over natten. Kokosolie er bedre til at trænge ind i håret end andre olier.

3. Afslut badet med koldt vand
Selvom det kolde gys ikke er behageligt, kan det betale sig for ens hår. Når du bader i varmt vand åbner det skællaget på hårstråget og når du bader i koldt vand vil det lukke skællagene og håret vil blive mere shiny og fremstå sundere. Og så er det kolde gys jo også godt for blodomløbet.

4. Når du er kommet ud af badet
Når du er kommet ud af badet vil det bedste være hvis du for det første ikke redte dit hår da ens hår har meget større sandsynlighed for at knække når det er vådt. Men nogengange bliver man nød til at rede det og så er det en god ide at starte med at redde håret ved spidserne og så efterhånden arbejde sig længere og længere op. Så undgår man nemlig at forværre de knuder man har i håret. Når du tørrer håret skal du kramme håret med et håndklæde da det er den mest skånsomme måde at tørre håret på.

5. En god olie
En god olie er rigtig god at bruge til at pleje dit hår og dine spidser. Et godt tip er faktisk at putte det i håret i mens det stadig er fugtigt. Men en god olie kan helt klar anbefales at bruge, da det også giver håret en rigtig flot glans. En olie vi kan anbefale er Macadamia oil Extract Hair Treathment som du kan købe på tilbud sat ned fra 79 kr til 29 kr HER.

Skriv gerne om i kunne bruge tipsene til noget og hvis i har nogen flere gode råd til et sundt hår i kommentaren!


// F & M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar